Toen wij het idee bedachten om met met 52 Challenge een runningteam op te richten voor We Own The Night, had ik nooit gedacht dat het ons zou lukken om meer dan twintig renners te vinden. Maar OMG, hebben jullie het gezien? Die teller is de twintig al ver gepasseerd en blijft maar stijgen! Wij challengers praten over niets anders meer en kunnen niet wachten tot het zo ver is! 7 juni, here we come! En wel met het aller tofste runningteam van Nederland!

Trainen
Wist je dat je ook met Nike zelf kunt trainen? Vanavond is de aller eerste We Own The Night training als kickstart voor jouw eigen We Own The Night training. Om 18.00 uur wordt er verzameld bij de Nike Store in Amsterdam om de Kalverstraat. Maar dat is uiteraard voor Amsterdammers interessant. Ook in de rest van Nederland zal er flink getraind moeten worden.

Omdat we nog een korte tijd hebben om te trainen, maar het absoluut niet onmogelijk is voor beginnende renners om die 10 km te halen, wil ik heel graag een trainingsschema delen met jullie. Binnen 6 weken van nul naar vijf kilometer, dat klinkt als een goede snelle uitdaging toch? Als je die vijf kilometer dan eenmaal kunt rennen, kun je die laatste weken focussen op de volgende stap en dat is uiteraard de 10 kilometer op 7 juni! Ik weet zeker dat het ook de beginnende renners onder ons gaat lukken zo! Dus waar wacht je nog op? Schoenen aan en rennen met die beentjes (dat is precies de manier waarop Evi mij altijd streng toespreekt). Zorg trouwens wel dat je goed je spieren rekt en een paar minuten uitloopt na je training. Je wilt immers geen blessures oplopen!

Wil jij ook met ons meerennen? Schrijf je dan met het formulier rechts of meld je aan voor het evenement op Facebook en vergeet geen kaartje te kopen bij Nike zelf.

 

Van 0 naar 5 km voor beginners

trainingsschema 5 km beginners