In het kader van de goede voornemens hebben wij challengers onze hoofdjes eens bij elkaar gestoken. Al een tijdje hebben wij namelijk een droom… het organiseren van een heus challenge-evenement. Nu zijn wij allemaal wel te paaien voor een lekker rondje rennen. Hoewel de één hierin wat ervarener is dan de ander, doet een rondje rennen in de buitenlucht ons allemaal wel goed. Dus wat nou, als wij onze droom en goede voornemens konden koppelen. Dat wij een grote groep meiden bij elkaar kunnen krijgen om gezamenlijk een wedstrijd mee te rennen… zou dat niet tof zijn?

Who run the world? GIRLS!
Als er één wedstrijd is in Nederland die zich uitstekend leent voor deze ultieme challenge van het jaar, dan is het wel We Own The Night van Nike. Het is de tofste 10 kilometer van Nederland. We Own The Night is een mix van sport, mode, design en muziek die een festivalsfeer brengt in de straten van Europa’s grootste steden zoals Londen, Parijs, Berlijn, Milaan én Amsterdam met live muziek en DJ’s om sportiviteit groots te vieren. Maar het aller leukste aan deze run is misschien nog wel dat het girls only is! Who run the world? GIRLS!

Omdat wij wel van een uitdaging houden, hebben we besloten om dit evenement op touw te gaan zetten. En dat betekent dat we vanaf NU op zoek gaan naar een 52 Challenge running team! Werkelijk iedereen mag zich aansluiten: jong of oud, ervaren of onervaren. De enige voorwaarde is dat je vrouw bent en op 7 juni samen met ons team aan de start verschijnt in Amsterdam!

Ren jij mee met 52 Challenge?
Het is ons doel om zo veel mogelijk challengers te verzamelen, om samen de finish te bereiken op 7 juni 2014. Wil jij je ook mee rennen? Schrijf je dan in voor de We Own The Night run en laat ons weten op onze WOTN pagina dat jij erbij bent en samen met ons en andere challengers wilt rennen! Hoe groter ons team, hoe beter!

In het kader van goede voornemens zijn wij al flink aan het hardlopen geslagen. Maar niets is zo leuk als samen trainen. We zullen dan ook zeker ons best doen om leuke trainingen te organiseren of andere leuke sportieve evenementen. Ook zullen we je in de tussentijd op de hoogte houden van leuke running nieuwtjes, nieuws van het evenement, tips & trics, running mode en nog veel meer. Houd onze site in de gaten dus. Maar schrijf je vooral in en ren met ons mee op 7 juni in Amsterdam!