De maand september lijkt wel de maand van de toffe hardloop events te zijn. Zondag  start bijvoorbeeld de Dam tot Dam loop waar Lotte aan mee doet. Zelf loop ik deze maand twee verschillende lopen waar ik best wel zin in heb. Zaterdag zal ik de vijf kilometer van de Vredesloop in Den Haag rennen en 28 september doe ik mee aan de tien kilometer lange Singelloop in Utrecht.  Omdat een goede voorbereiding het halve werk is, ben ik alvast aan de slag gegaan met het samenstellen van een nieuwe playlist voor tijdens het hardlopen. Ik loop nu nog steeds met de lijst die ik in maart had samengesteld en daar raak je op een gegeven moment wel op uitgekeken.

Het is dus hoogtijd om een nieuwe playlist samen te stellen, bestaande uit lekkere hoog tempo nummers. Onderstaande lijst heb ik wederom met veel zorg samengesteld en heeft een totale speelduur van één uur en zes minuten. De playlist is dus direct lang genoeg voor de Singelloop eind september. Deze wil ik het liefst onder het uur lopen namelijk en zo heb je nog wat te shuffelen.

Muziek voor de fitness

Het is overigens ook een chille lijst waarmee je het bezoek aan de fitness wat aangenamer kunt maken. De muziek die ze in de fitness draaien is leuk hoor, maar je eigen muziek werkt toch net iets beter qua motivatie heb ik deze week gemerkt. Over mijn ervaringen in de gym zal ik maandag meer vertellen, want deze week staat in het teken van kennismaken met de gym waar ik vorige week lid van ben geworden.

De playlist voor hardlopen en de gym

Hideaway – Kiesza
Ta fête – Stromae
Fireball – Pitbull ft. John Ryan
Let me take you away – Wilhelm Tell Me
Bang Bang – Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj
Guns & Roses – Jay-z ft. Lenny Kravitz
Applause – Lady Gaga
Blame – Calvin Harris ft. John Newman
Euphoria – Loreen
Work bitch – Britney Spears
Chandelier – Sia
Bâtard – Stromae
Animals – Maroon 5
Wild – Jessie J ft. Big Sean
Pompeii – Bastille
Burn – Ellie Goulding
A sky full of stars – Coldplay
All of me – Tiesto’s Birthday Treatment Remix – John Legend