JONGENS, WE MOGEN WEER! Dat was ongeveer de eerste reactie toen ik een screenshot van het mailtje van Nike in de 52Challenge whatsapp groep gooide. Nike organiseert namelijk net als vorig jaar een te toffe ladiesrun in het donker! In navolging van de We Own The Night tien kilometer loop, zullen we dit keer op 16 mei 2015 door de straten van Amsterdam rennen tijdens de Nike Women’s Race Series! We will run Amsterdam!

Vorig jaar hadden we een team opgezet waarbij iedereen die van een uitdaging houdt, zich bij kon aansluiten! 52Challenge owned that night, want persoonlijke records werden die nacht verbroken! Meiden die nog nooit een tien kilometer gelopen hadden, renden de sterren van de hemel en anderen wisten nog sneller dan normaal te hollen.

52 Goede voornemens

Voor de meiden die op hun goede voornemens lijstje een doel hebben gezet over sporten en/of hardlopen, kan het inschrijven voor de Nike Womens Race Series mooi als stok achter de deur fungeren. Je moet immers wel trainen, want 16 mei komt steeds dichterbij. Je staat er gelukkig niet alleen voor, want een aantal 52Challengers hebben eveneens hardloop-doelen. Zo wil ik bijvoorbeeld in 2015 eindelijk een tien kilometer in of onder de 55 minuten lopen en wil Esther na haar scheenblessure weer terugkomen op haar oude niveau. Dit gaat ons lukken!

Sluit je bij ons aan

Ben je net zo enthousiast als wij? Sluit je dan aan bij het 52Challenge Runs Amsterdam team. Samen gaan we deze uitdaging aan! We zullen in de aanloop naar het event wederom blogs plaatsen met tips and trics om je zo te ondersteunen tijdens je training. Bovendien is het ook nog eens veel gezelliger om met andere meiden aan de start te staan en na te kunnen praten wanneer iedereen weer gefinisht is.

Aanmelden voor het 52Challenge runs Amsterdam team doe je zo

Klik op deze link en kies bij het soort inschrijving: inschrijven voor een bestaand team. Zoek het 52Challenge runs Amsterdam team en vul het wachtwoord 52Uitdagingen in. Inschrijving kost €30,-. Dat klinkt misschien als veel geld, maar hiervoor krijg je niet alleen een gratis shirt of tanktop, maar ren je mee tijdens één van de tofste en gezelligste hardloopevents van het jaar. Daarnaast krijg je na afloop niet zomaar een medaille, Nike komt vast ook dit jaar weer met iets speciaals. Vorig jaar kregen we een mooie ketting van de The Boyscouts.

Dus twijfel niet, schrijf je in en begin vandaag nog met trainen. If you can run, you can run a race!