Strong viking obstacle run

Het is koud en donker buiten, er ligt weliswaar geen sneeuw, maar de winterdip is er niet minder van! Om niet in een diep zwelgen te vervallen kan het heel motiverend zijn om te beginnen aan je lijst met goede voornemens. Ik heb over die van mij in ieder geval al nagedacht tijdens mijn challenge van vorige week. Door het opstellen van mijn doelen voor 2015 heb ik daarnaast niet alleen voor mezelf helder gekregen wat ik graag zou willen bereiken in het nieuwe jaar, maar ga ik de winterblues tegen door de pot met nieuwe motivatie die ik er gratis bij kreeg!

Met die motivatie kun je direct aan de slag en sommige goede voornemens vragen ook meteen om actie. Is één van jouw goede voornemens bijvoorbeeld om in het nieuwe jaar vaker dingen te doen die buiten je veilige comfort zone liggen? Of wil jij jezelf op sportgebied verder uitdagen en eens buiten de fitness op avontuur? Dan hebben wij iets heel, heel tofs en leuks voor je!

Daag jezelf uit

Dit jaar gaan we namelijk met een 52Challenge team, bestaande uit meiden en vrouwen zoals jij die zichzelf willen uitdagen, mee doen aan de Strong Viking Obstacle Run: Mud Edition op 28 maart 2015!

Esther en ik gingen je al voor en hadden nooit verwacht dat het zo vet zou zijn. We hadden überhaupt nooit van onszelf verwacht dat we mee zouden doen aan een dergelijk evenement. Het jaar ervoor hadden we nog mensen voor gek verklaard. “Dat je daar aan mee doet joh, dan ben je toch niet goed bij je hoofd?” Oké, eerlijk is eerlijk, je moet wel beschikken over een gezonde mate van gekte, maar daar wordt het leven sowieso alleen maar leuker van. Er is echter helemaal niets engs aan! It’s not a race, it’s a challenge die we met z’n allen zullen volbrengen. We willen graag met zoveel mogelijk challengers samen over die finishlijn komen, we willen samen deze mijlpaal bereiken.

Stap uit je comfort zone

Stap dus uit die comfort zone en doe met ons mee. Verzin geen excuses, dit is hèt jaar waarin jij jezelf gaat verbazen over je kunnen! Er is nog genoeg tijd om je voor te bereiden en daarbij, je kunt het parcours ook wandelend doen. Dat hebben Esther en ik de vorige keer ook gedaan vandaag een blessure. Wij zullen je in de aanloop naar 28 maart in ieder geval voorzien van allerlei handige tips over voorbereiding en training. Twijfel dus niet, kom met ons in de modder spelen en sluit je vandaag nog bij het 52Challenge team aan. Laat via Facebook weten dat je met ons meedoet en ontvang korting op je entreebewijs!