Onze website maakt gebruik van cookies. Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Samenwerken met 52Challenge is op verschillende manieren mogelijk. Het liefst gaan wij zelf aan de slag met een dienst of product. Wij testen, ervaren en delen. Dat doen we op een originele en passende manier bij het merk. Ieder merk is immers uniek, dus ieder merk vraagt een eigen samenwerking. Denk bijvoorbeeld aan exposure tijdens wedstrijden en events, maar ook display advertising, advertorials, winacties en het inzetten van social media. We maken graag een uniek en passend verhaal voor jou. Wil je meer informatie over de mogelijkheden tot een samenwerking met 52Challenge? Neem dan contact op door een email te sturen naar info@52Challenge.nl. We doen ons best om binnen 24 uur een reactie te geven.

Over 52Challenge

52Challenge.nl is een health & lifestyle blog over alle challenges in het dagelijks leven. We richten ons met name op voeding, sport en gezondheid. In onze artikelen richten wij ons op vrouwen in de doelgroep 25 tot 35 jaar. Vrouwen die zoeken naar motivatie om de beste versie van zichzelf naar boven te halen.

Pers

Wij hebben altijd interesse in updates, persberichten en uitnodigingen voor runs, (sport)events, boekpresentaties en nieuwe producten. Uiteraard wel als deze in lijn zijn met onze blog. Vrijblijvende uitnodigingen ontvangen we graag per mail – info@52challenge.nl.

Producten toesturen

Het toesturen van een product ter review is altijd vrijblijvend, we geven geen garanties met betrekking tot publicatie. Daarbij zijn onze reviews altijd naar waarheid geschreven. Dit betekent dat wij onze eerlijke mening zullen geven en transparant zijn. Uiteraard zullen wij geen negatieve reviews publiceren zonder overleg. Voor adresgegevens kun je een mail sturen naar info@52Challenge.nl.

Bereik (gemeten per maart 2017)

Website bezoek: 11.100 unieke bezoekers per maand
Pagina weergaven: 19.000 unieke paginaweergaven per maand
Facebook: 1.704 likes
Instagram: 2.073 volgers
Samenwerken 52Challenge
Close