Marikenloop

Time flies! En daar is echt niets te veel mee gezegd. Het is alweer 6 weken geleden dat ik mijn laatste medaille binnensleepte in Rotterdam. En dat betekent ook dat ik komende zondag samen met Marijke aan de start mag verschijnen voor de vijfde medaille al weer! Zondag lopen we de Marikenloop in Nijmegen en na zes weken heb ik er oprecht weer heel veel zin in, maar ik vind het ook wel een beetje spannend…

NIET HANDIG!

Geheel buiten planning en totaal niet goed gepland vooral, kreeg ik twee weken terug weer last van een ontsteking in mijn onderrug. Niets ernstigs. Ik heb dat nou eenmaal zo nu en dan. Mocht je je afvragen waarom je al een tijdje niets hebt gehoord van mijn 30 dagen fitness challenge… hierom dus. Ook die heb ik moeten staken. Het enige vervelende is dat ik op het ergste punt echt even niets meer kan. Zitten doet zijn, staan doet pijn en liggen in bed doet pijn. Het enige dat helpt is ontstekingsremmers en pijnstillers. Daarna gaat het meestal dan weer heel snel veel beter en dat was nu ook het geval. Maar toch gaat die pijn dit keer niet helemaal over. Ik zit inmiddels bijna een week aan die pillen en die plek in mijn rug zeurt nog steeds, met uitstraling naar mijn bil en hamstring. NIET HANDIG!

Nou ga ik natuurlijk hoe dan ook aan die start verschijnen en zal ik die medaille binnenslepen. Misschien niet op de manier waarop ik hoop en hopelijk ook niet met een te vervelende nasleep. Want één week na de Marikenloop, mogen Marijke en ik ons aanmelden bij de start van de Ladies Run in Rotterdam. Tijd voor medaille nummer 6 alweer! Zoals ik al zei… time flies!

Sterren van de hemel rennen

Nu ik deze blog schrijf weet ik bijna al zeker dat ik komende zondag de sterren van de hemel ga rennen. Al ben ik nu nog te bang om dat te hopen… tot nu toe heb ik mezelf iedere keer volledig verbaasd over de tijd die ik neerzette. Wie weet, wie weet! Laten we het hopen! Zien we jou ook nog aan de start bij de Marikenloop?