Nou ben ik al best wel een fan van bestellen via Internet (lees: eigenlijk bestel ik altijd alles online), maar er is één webshop waar ik toch minimaal een keer per maand terugkeer en echt bestel. Gelukkig ben ik niet de enige en zijn ook mijn collega’s altijd wel te paaien voor een bestelling. En dus verschijnt er met grote regelmaat een grote doos van Body en Fit Shop bij ons op kantoor, vol met gezonde en lekkere producten. Zodra de postbode aanbelt met onze healhy doos, slaakt er altijd wel iemand een klein kreetje! “Daar is ie weer!” Het is ons kantoor ritueeltje! Ieder heeft zo zijn eigen vaste producten. En mijn favo Body en Fit producten deel ik vandaag met je! Want deze dingen moet je zeker eens proberen!

FullSizeRenderProtein balls

Pas op! Dit is echt verslavend lekker! Zowel deze chocoladesmaak als de yoghurtvariant zijn té lekker. Een tijdje terug droeg ik altijd zo’n bakje mee in mijn tas voor de momenten dat ik perse wilde snacken en toch iets gezonds wilde knabbelen. Ik nam dan een of twee van deze ballen en dan was mijn snack-honger weer gestild. Maar aangezien die een a twee, langzaam vier a vijf en daarna acht a tien, en deze ballen natuurlijk geen stukjes fruit of wortel zijn… besloot ik om ze maar niet meer te bestellen. Once you pop, you can’t stop! Dus pas op… Een gewaarschuwd mens telt voor twee 😉

 

Smart Hazelnut Chocolate SpreadSmart Hazelnut Chocolate Spread

Als ware Personal Body Planner ben ik natuurlijk constant bezig met wat ik eet. Dat is gelukkig bijna altijd gezond, maar een keer per week mag ik van mezelf chocolade eten op brood. Voorheen at ik dan vlokken of hagelslag (jumjum), maar deze chocoladepasta is een gezondere variant, die ook nog eens zeer smakelijk is! Als je een grote chocolade freak bent zoals ik, maar je wilt niet iedere keer een (mega) dikke laag suiker op je brood nemen, dan moet je deze chocopasta zeker eens proberen!

 

 

VitaminenVitaminen

Iedere dag neem ik vitaminepillen tegenwoordig. Voorheen had ik altijd potten en doosjes vol vitames in huis, maar ik nam ze nooit. Na jaren verstoffen waren die dan een keer over datum en gooide ik ze maar weer weg. Nu heb ik er ritme in gevonden en neem ik dagelijks twee capsules visolie en een Multi Women tablet. Om eerlijk te zijn heb ik weinig verschil gemerkt met hiervoor, maar van mijn moeder leerde ik vroeger altijd al baat het niet, dan schaadt het niet. En mocht ik dankzij mijn gezonde dieet en pillen nu een overkill aan vitaminen binnenkrijgen, dan plas ik die vanzelf wel weer uit. Want plassen lukt ook wel aardig met 11 glazen water per dag! 😉

 

Kokos olieKokosolie

Ik kook graag met kokosolie. Niet omdat het nou zoveel minder vet is dan olijfolie, maar wel omdat het gezonder is in verhitte toestand. Ik moet wel zeggen dat ik dan het liefst de kokosolie gebruik, waar zo min mogelijk kokossmaak aan zit. Want een eitje met kokos is toch niet helemaal mijn ding. Ik heb de afgelopen jaren aardig wat varianten geprobeerd, maar deze is me tot nu toe het beste bevallen. En de pot is lekker groot, dus je doet er lekker lang mee!

 

 

 

Wat zijn jouw favoriete Body en Fit producten?