Na de Damloop by Night had ik zo vreselijk veel energie, dat ik helemaal klaar was voor mijn training naar de 15 kilometer! Met de Zevenheuvelenloop in het vooruitzicht in November en bijna het dubbele aantal kilometers dat daarvoor gelopen moet worden, zat er een streng trainigsschema in mijn hoofd. Iedere week net iets verder rennen en zo nu en dan eens een bruggenloopje doen in Rotterdam. Die zeven heuvelen gaan dan zeker geen makkie worden, maar onmogelijk is het ook niet. Behalve dan, dat ik net als bij die Damloop by Night, mijn trainingsschema lekker in mijn hoofd laat zitten en er maar niet aan toekom!

Een mooie run voor het goede doel!

Druk, druk, druk en voor je het weet is er alweer een week voorbij waarbij je wel netjes twee keer hebt hardgelopen, maar die het beoogde aantal kilometers… omdat daar simpelweg geen tijd voor was. Ik voel die druk langzaam op mijn schouders gaan rusten, want 8 kilometer kan ik misschien nog wel uit mijn tenen persen, maar 15 kilometer over heuvels is toch echt wel een ander verhaal! En dat betekent dus dat ik een hulpmiddeltje moet gaan gebruiken. En dat hulpmiddeltje, dat zijn jullie!!

Via Facebook kwam ik voorbij het leuke initiatief Your Miles Matter. Een initiatief dat eigenlijk gedurende de zomermaanden liep en waar ik dus te laat ben ingestapt, maar des al niet te min denk ik dat ik met de laatste twee maanden van dit project, nog wel een mooie bijdrage kan leveren. Het principe is als volgt: Ik train mijn voorgenomen kilometers en mijn ambassadeurs (dat zijn jullie!) steunen mij met een financiële bijdrage die ik vervolgens aan de KWF Kankerbestrijding schenk. Een mooie run voor het goede doel!

Steun mijn kilometers tegen kanker!

Ik sta nu nog op dubbel nul: nul kilometers gelopen en nul ambassadeurs. Morgen ga ik van start met mijn eerste training en hopelijk is dat dan ook al voor geld. Mijn eerste kilometers tegen kanker! Waarom ik voor dit doel gekozen heb? Simpelweg omdat er in mijn omgeving te veel mensen met kanker zijn en ik in het verleden al te veel mensen ben verloren aan kanker. Deze slopende ziekte moet zo snel mogelijk de kop in gedrukt worden en als ik mijn (als is het maar een klein) steentje kan bijdragen, dan doe ik dat met liefde, zweet en wie weet wel tranen. Voor dit doel durf ik te gaan rennen! En daar durf ik ook zeker jullie hulp voor te vragen!

Je snapt mijn vraag: wie wil mijn donateur worden? Klik dan op deze link en doneer het zo veel of zo weinig als je kunt missen! Ik beloof plechtig dat ik de Zevenheuvelenloop ga rennen en dat ik van te voren netjes ga trainen. Want hoe meer ik ren, hoe meer ik kan doen tegen kanker! Ga jij me helpen?

Steun jij ook mijn kilometers tegen kanker op Your Miles Matter?