Instagram

Facebook move over, Instagram is here! Ik mag graag een fotootje plaatsen van het één of ander, maar ik kijk ook net zo lief bij andere mensen. Ideeën voor het eten, de nodige motivatie om te gaan sporten of even wegdromen bij die mooie kleding. Alles kan op Instagram, maar het fijnste eraan is nog dat andere mensen je kunnen motiveren! Nu volg ik een aantal mensen die voor mij inspirerend werken en mij dat extra beetje motivatie geven om bijvoorbeeld gezond te eten, te gaan sporten of andere zaken aan te pakken. Heb je dus nog wat extra motivatie nodig? Volg dan vooral mijn lijst van inspirerende Instagram accounts. Voor de goede orde, de lijst is in willekeurige volgorde opgesteld ;-).

@wolferien 
Deze vrouw heeft een eigen bedrijfje in stoere kinderkleding, heeft een baan én twee vet schattige kinderen. Dit jaar is zij aan de slag gegaan met haar #52goedevoornemens en rende vorige week een vijf kilometer loop. You go girl!

@pascalle_n
Deze vrouw kent geen grenzen! Ze neemt je niet alleen mee naar alle hoeken van de wereld, ze is namelijk stewardess, maar loopt ook gewoon ‘even’ de marathon van Parijs. Daarnaast kun je voor de nodige eetinspiratie eveneens op haar account terecht. Altijd gezond en lekker!

@ntasjaa
Rennend door het leven, dat is wat Natasja doet. Mede door haar heb ik steeds weer zin om te gaan lopen, want die PR’s van haar zijn jaloersmakend!

@anngombert
Deze fitgirl is vorig jaar mijn collega geweest en ik bewonderde haar toen al om haar grenzeloze doorzettingsvermogen. Jeetje wat een beest! Ze zit in de Girls Love 2 Run Crew, is pacer bij USC en Nike en volgt al een tijdje het Personal Body Plan. Inspirerend? Jazeker!

@fithealthybrunette
Nog zo’n meid met doorzettingsvermogen! Ze baalde van haar leefstijl en heeft die daarom een tijd geleden helemaal omgegooid. Ze is veel gewicht kwijt geraakt en een fitte leefstijl rijker geworden. Straks begint ze al met haar tweede half jaar Personal Body Plan en ik ben benieuwd naar haar ontwikkelingen. Motiverend is haar account zeker!

@kardo_
Deze jongeman heeft tegen zichzelf gezegd: genoeg is genoeg en is toen begonnen met rennen. Nu loopt hij een marathon in een toptijd van 3:42:39 en zit ‘ie in de Urban Runners Crew. Toffe account die goed is voor de nodige motivatie en inspiratie op hardloopgebied.

@viora_ 
We trainen bij dezelfde sportschool waar ik meerdere keren heb mogen aanschouwen dat ze echt traint als een beest. Geen mooidoenerij voor Instagram dus! Ze is inmiddels 12 kilo kwijt (!!!), maar zegt zelf nog lang niet klaar te zijn. Volgen!

En mocht je nou toch op instagram rondneuzen, neem dan direct even een kijkje op de account van @52challenge. Zo blijf je altijd op de hoogte van alle Challengers. Volg je mij trouwens al op Insta? @mrijk_52challenge 😉